<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ); ?>

over ons

Buutvrij is al ruim vier jaar een van de meest geliefde plekken in Tilburg voor ontbijt, lunch, catering en heerlijke koffie.

Een authentieke plek waarin geleefd mag worden als een tweede huiskamer. Je kunt hier terecht voor een goede bak koffie, verse (groente) sappen, mega lekkere yoghurtbowls en super lekkere broodjes, tosti’s, soepen en salades...

Oh, en ze hebben ook een borrelkaart met lekkere hapjes, bijzondere biertjes en heerlijke wijn!

we creëren een inspirerende plek voor onze gasten, waarbij vers, gezond en lekker voorop staan en waar fijne muziek, ontwerp en creatie de uitgangspunten zijn.

buutvrij is daarnaast ook een etalage voor (jonge) ontwerpers, kunstenaars en muziekmakers. Zo is er maandelijks een wisselende expositie te bewonderen en is het meubilair ontworpen en gebouwd door afgestudeerden van o.a. de designacademie.
er zijn ook regelmatig akoestische sessies, optredens of andere (muzikale) voordrachten te aanschouwen.

check voor alle events onze facebook/instagram

Een creatieve omgeving met de lekkerste koffie, je dagelijkse dosis vitaminen en dat ‘even helemaal buutvrij’- moment van de dag.

de onderneemsters

Bibi-May ‘t Hart en Marieke van Cleef zijn twee creatieve ondernemers uit Brabant Met een kritische blik, veel ambitie, creativiteit, drive en passie begonnen ze ruim 4 jaar geleden een creatief koffiecafe.

Bibi en Marieke opende in oktober 2013 de deuren van Buutvrij, mede dankzij de 74 investeerders via Crowdfunding. Inmiddels is Buutvrij een meerwaarde voor de stad Tilburg.